Website laten maken in Rotterdam? Unique Webdesign Rotterdam e.o - creatief, makkelijk te onderhouden, betaalbaar, persoonlijk en goed vindbaar in Google. Door heel Nederland vanuit Alblasserdam , dichtbij Rotterdam om uw webshop of website te laten maken in Rotterdam, dichtbij Zwijndrecht om uw webshop of website te laten maken in Zwijndrecht, dichtbij Dordrecht om uw webshop of website te laten maken in Dordrecht, dichtbij Sliedrecht om uw webshop of website te laten maken in Sliedrecht, dichtbij Papendrecht om uw webshop of website te laten maken in Papendrecht.
Website laten maken rotterdam

Landingspagina's toevoegen aan uw website

Als u beter gevonden wilt worden in Google op specifieke woorden, dan kunt u per zoekterm een landingspagina toevoegen aan uw website. Met een zoekterm bedoelen we de woorden waarop men zoekt in Google, bijv. "makelaar alblasserdam".

 

Deze pagina's kunt u het beste toevoegen onderaan op website, zodat Google deze pagina's wel vindt, maar deze niet hinderlijk voor uw bezoekers in het menu staan. Meestal hebben wij daarvoor een pagina aan uw website toegevoegd, waaronder u deze kunt toevoegen.

 

Wij adviseren u om per zoekterm een pagina toe te voegen, zodoende kunt u de inhoud van deze pagina afstemmen op de specifieke zoekterm.

 

Schrijven van teksten voor landingspagina's

Bij het toevoegen van de pagina, moet u de tekst op de website afstemmen op het specifieke woord, hieronder geven wij een aantal tips waarop u kunt letten bij het schrijven van teksten.

 

 1. Schrijf een tekst van minimaal 500 woorden / een half A4tje.
 2. Gebruik in de tekst de zoekterm meerdere malen, maar zonder dat het spammerig wordt.
 3. Gebruik niet alleen de zoekterm, maar gebruik ook synoniemen in uw teksten. Bijv. "makelaardij, makelaars etc." i.p.v. "makelaar".
 4. Plaats koppen/titels boven uw alinea's  en geeft deze de opmaak "Kop 2".
  Google waardeerd de teksten die als Kop 2 ingesteld staan zwaarder. Maar gebruik dit niet te spammerig!
  Dit selecteert u in uw CMS met de opmaak "Kop 2".


  De pagina titel wordt al als Kop1 gebruikt en deze dient maar één keer voor te komen, gebruik deze dus niet in uw opmaak.
 5. Plaats links in de teksten naar onderliggende pagina's op uw website. Schrijft u over een bepaalde dienst, plaats dan in de tekst ook een link naar deze dienst.
 6. Schrijf voor uw bezoeker en niet alleen voor Google. Als een bezoeker afhaakt op uw pagina en terugkeert naar Google, dan zakt u in Google.
 7. Plaatst "call-to-action" buttons op uw pagina. Dat wil zeggen, zorg dat de bezoeker vanuit de landingspagina getriggert wordt om door te klikken naar een specifieke pagina of een formulier of button ziet waarmee hij contact met u kan opnemen.
 8. Desgewenst kunt u ook de geavanceerde instellingen van de pagina aanpassen, om de kop, title en meta description aan te passen. Voor meer informatie klik hier

Linkpopulariteit

Naast het toevoegen van landingspagina's is het ook raadzaam om te werken aan een goede linkpopulariteit, dat zijn websites die verwijzen naar uw website met een link. Dat kan door bijvoorbeeld nieuws/blogs te schrijven op uw website en deze actief te delen op socialmedia. Of om uw website aan te melden bij diverse linkssites.

 

Ons laatste werk