Website laten maken in Rotterdam? Unique Webdesign Rotterdam e.o - creatief, makkelijk te onderhouden, betaalbaar, persoonlijk en goed vindbaar in Google. Door heel Nederland vanuit Alblasserdam , dichtbij Rotterdam om uw webshop of website te laten maken in Rotterdam, dichtbij Zwijndrecht om uw webshop of website te laten maken in Zwijndrecht, dichtbij Dordrecht om uw webshop of website te laten maken in Dordrecht, dichtbij Sliedrecht om uw webshop of website te laten maken in Sliedrecht, dichtbij Papendrecht om uw webshop of website te laten maken in Papendrecht.
Website laten maken rotterdam

Linkbuilding

Als u uw website aanmeldt op een pagina zoals startpagina.nl, vragen de beheerders vaak een link terug.
Deze links kunt u het beste plaatsen op een niet te opvallende plaats op uw website. Meestal hebben wij hiervoor een pagina "linkspartners" onderaan uw website aangemaakt. Hierop kunt u de links terugplaatsen naar uw linkpartners.

 

Tips & handleiding

Let op met welke sites u links ruilt! Voor handige tips hoe u het beste linksbuilding kunt verzorgen, kunt u dit document downloaden.

 

Links terug plaatsen

1. Ga naar de pagina "linkpartners" onderaan uw website.

2. Klik op Wijzigen

3. Typ de titel van de website

4. Selecteer de titel en klik op het link icoontje in het CMS.

 

 

5. De link popup opent zich.

6. Vul bij "URL", het adres in waar de link naartoe moet verwijzen inclusief http:// of https://

Kies bij "Doel": "In nieuw venster openen (_blank). Dan zorgt u ervoor dat de link opent in een nieuw venster en de bezoeker bij het klikken op de link uw website niet verlaat.

Klik op Invoegen.7. Sla de pagina op en controeler of de link werkt.

Ons laatste werk