Website laten maken in Rotterdam? Unique Webdesign Rotterdam e.o - creatief, makkelijk te onderhouden, betaalbaar, persoonlijk en goed vindbaar in Google. Door heel Nederland vanuit Alblasserdam , dichtbij Rotterdam om uw webshop of website te laten maken in Rotterdam, dichtbij Zwijndrecht om uw webshop of website te laten maken in Zwijndrecht, dichtbij Dordrecht om uw webshop of website te laten maken in Dordrecht, dichtbij Sliedrecht om uw webshop of website te laten maken in Sliedrecht, dichtbij Papendrecht om uw webshop of website te laten maken in Papendrecht.
Website laten maken rotterdam

Eenvoudig zelf nieuwsbrieven versturen

Met aantrekelijke nieuwsbrieven kunt u uw aanbiedingen of het laatste nieuws eenvoudig bij uw klanten onder de aandacht brengen. Wij ontwerpen een professionele nieuwsbrief voor u op maat. En met ons nieuwsbrievensysteem kunt zelf eenvoudig nieuwsbrieven opstellen en versturen naar uw klanten.

 

Zelf eenvoudig professionele nieuwsbrieven opstellen en versturen

Via ons nieuwsbrievensysteem kunt u zelf eenvoudig nieuwsbrieven opstellen en versturen naar uw klanten. Wij ontwerpen voor u een stramien voor uw nieuwsbrief, waarbinnen u zelf teksten en afbeeldingen kunt plaatsen en zo zelf aantrekkelijke nieuwsbrieven kunt maken en verzenden. Op uw website maken wij het voor bezoeker gemakkelijk om zich aan te melden voor uw nieuwsbrief. Ontvangers kunnen zich ook weer gemakkelijk uitschrijven van de nieuwsbrief via een link onderaan de nieuwsbrief.

 

Doelgroepen & Statistieken

Ons nieuwsbrieven systeem bevat legio mogelijkheden. Zo kunt u uw klanten groeperen en segmenteren, zodat u gerichte mailings kunt versturen. Per verstuurde nieuwsbrief kunt u zien hoevaak deze geopend is, door wie en door wie er specifiek op een link geklikt is. Zo kunt u de interesse van uw klanten op klantniveau meten en desgewenst gerichte mailings na versturen.

 

Ondersteunende diensten

Indien u het wenst, kunnen wij u ook ondersteunen met het opstellen van uw nieuwsbrief. Bijvoorbeeld door actie-banners te ontwerpen, professionele foto's bij uw nieuwsbrief berichten te selecteren of wervende teksen te schrijven. Ook kunnen wij u adviseren bij het indelen van uw nieuwsbrief, het kiezen van het juiste moment om uw nieuwsbrief te versturen en hoe uw nieuwsbrief uitingen het beste kunt combineren met social media om het meeste uit uw nieuwsbrieven te halen.

 

Wilt u nieuwsbrieven versturen met ons nieuwsbrieven systeem? Neem dan contact met ons op.