Website laten maken in Rotterdam? Unique Webdesign Rotterdam e.o - creatief, makkelijk te onderhouden, betaalbaar, persoonlijk en goed vindbaar in Google. Door heel Nederland vanuit Alblasserdam , dichtbij Rotterdam om uw webshop of website te laten maken in Rotterdam, dichtbij Zwijndrecht om uw webshop of website te laten maken in Zwijndrecht, dichtbij Dordrecht om uw webshop of website te laten maken in Dordrecht, dichtbij Sliedrecht om uw webshop of website te laten maken in Sliedrecht, dichtbij Papendrecht om uw webshop of website te laten maken in Papendrecht.
Website laten maken rotterdam

Over ons

Wij zijn een webdesignbureau gevestigd in Alblasserdam (vlakbij Rotterdam). Wij ontwikkelen sinds 1999 maatwerk websites en webapplicaties voor bedrijven, stichtingen, verenigingen en particulieren door heel Nederland (maar ook in het buitenland). 

 

Ons team

Ons team bestaat uit verschillende vaste medewerkers en freelance specialisten met een hart voor het web en een passie voor klanttevredenheid: van vormgevers, programmeurs, tekstschrijvers tot online promoters. Doordat wij voornamelijk werken met een vast team van betrouwbare specialisten, beschikken wij over een goed op elkaar ingespeeld en enthousiast team van uitsluitend deskundigen per vakgebied welke wij op opdrachtbasis kunnen inzetten voor uw project.

 

Visie en missie

Al sinds onze start in 1999 is onze visie om kwalitatief hoogwaardige website oplossingen te ontwikkelen voor ondernemers om enerzijds hun bestaande en nieuwe klanten effectiever te bereiken en anderzijds hun business efficienter en effectiever uit te kunnen voeren met website oplossingen. Door een deel standarisatie in ons werk te brengen, kunnen wij website oplossingen gemakkelijk doorontwikkelen en kunnen wij kostenefficient blijven leveren. En doordat wij onze software zelf ontwikkelen zijn wij ook in staat om altijd maatwerk te leveren. 

 

Gedurende de jaren hebben wij gemerkt dat onze klanten het ook belangrijk vinden om ontzorgd te worden. Hierdoor hebben wij onze webdiensten breder opgezet en bieden wij naast website ontwikkeling ook aanvullende diensten zoals domeinregistratie, hosting, backups, ssl-certificaten en online promotie. Op sommige gebieden hebben wij  relaties opgebouwd met uitsluitend kwalitatieve partijen die aansluiten bij onze visie. 

 

In de afgelopen jaren hebben wij veel veranderingen op het webgebied mogen meemaken en onze diensten hierop meeontwikkeld zonder onze visie uit het oog te raken. De opkomst van snel internet, het vertrouwd raken van de consument met online shoppen, de introductie van iDEAL, de toenemende kracht en domantie van Google, de toename van het aantal webbrowsers, de opkomst van nieuwe devices - tablets en smartphones - om het internet te benutten en nu de laatste jaren: de toenemende populariteit van surfen en shoppen via smartphones en tablets, zgn. "m-commerce". 

 

Op termijn zullen wij ons diensten pakket verder uitbreiden voor het realiseren van apps. Tot op heden blijken mobiele websites nog vaak een voordeliger en flexibeler alternatief te zijn.

 

Social Responsibility

De mogelijkheden en talenten die wij in West-Europa hebben verkregen zijn uitzonderlijk als je dit op mondiale schaal bekijkt. Wij zijn hierdoor in staat als individu en organisatie iets waardevols voor een ander te betekenen. In de afgelopen tijd hebben onze maatschappelijke betrokkenheid handen en voeten gegeven door maatschappelijke initiatieven te ondersteunen met voordelige of gratis websites. En daar mag u als onze klant ook wel stiekem een beetje trots op zijn, want uw loyaliteit maakt dit immers mogelijk.

 

HLID

Het HLID is een doveninsituut in Jordanië waar dove, blinde en doof-blinde kinderen worden opgevangen. Door onderwijs, sport en spel helpt het HLID deze kinderen weer een waardevolle plek te geven in de maatschappij.

 

Aros de Esperanza
Een project opgezet door Guido Broekhuizen uit Zwijndrecht waarbij tienermeiden in Colombia via een basketball programma structuur krijgen in hun dag, meer zelfvertrouwen krijgen, leren werken in team verband en een dagbesteding hebben waardoor ze minder snel in contact komen met drugsbendes. 

 

Serve The City Dordreecht

STC Dordrecht is een vrijwilligers beweging in Dordrecht waarbij jongeren zich belangeloos inzetten om de stad meer leefbaar te maken. De acties zijn zeer divers; van leuke middagen voor bewoners van het Leger des Heils tot vuilprikken in de stad. 

Ons laatste werk