Website laten maken in Rotterdam? Unique Webdesign Rotterdam e.o - creatief, makkelijk te onderhouden, betaalbaar, persoonlijk en goed vindbaar in Google. Door heel Nederland vanuit Alblasserdam , dichtbij Rotterdam om uw webshop of website te laten maken in Rotterdam, dichtbij Zwijndrecht om uw webshop of website te laten maken in Zwijndrecht, dichtbij Dordrecht om uw webshop of website te laten maken in Dordrecht, dichtbij Sliedrecht om uw webshop of website te laten maken in Sliedrecht, dichtbij Papendrecht om uw webshop of website te laten maken in Papendrecht.
Website laten maken rotterdam

Meer bezoekers nodig?

Naast het hebben van een goede website is het natuurlijk ook belangrijk dat deze gevonden wordt door u door uw doelgroepen. Daarom houden wij bij het bouwen van uw website altijd rekening met de laatste Google-algoritmes, zodat Google uw website optimaal indexeert en Google goed weet waar u website over gaat. Binnen uw website heeft u verschillende tools waarmee u zelf Google van extra belangrijke informatie kan voorzien, bijv. het beheren van de metatags, titles en koppen. Wilt u op bepaalde woorden goed gevonden worden? Dan kunnen wij dit op aanvraag voor u verzorgen.

Google Optimalisatie (SEO)

Wilt u beter gevonden worden op bepaalde woorden? Dan kunnen wij dit gericht voor u verzorgen. Afhankelijk van het concurrentieniveau per zoekwoord zijn hiervoor bepaalde promotiewerkzaamheden nodig. Neem contact met ons op voor een prijsopgave o.b.v. de duur u gewenste zoekwoorden. Wij kunnen u ook helpen bij het selecteren van de juiste zoektermen en het creeeren van geoptimaliseerde landingspagina's. 

 

Google Adwords (SEA)

Bovenaan en rechts van de zoekresultaten van Google verschijnen advertenties. Bij deze advertenties betaald de adverteerder per "click". Wij kunnen voor u Adwords campagnes opzetten en meettools installeren om de effectiviteit van uw campagnes te meten.

 

Social Media

Social Media zijn een belangrijke kanalen om in beeld te blijven bij uw klanten en nieuwe klanten te bereiken. Wij kunnen in uw website tools installeren om van uw website bezoeker "volgers" te laten maken.

 

Partner programma's

Er zijn verschillende websites waarop u uw producten of diensten gratis of op commissiebasis kunt promoten. Wij realiseren voor u koppelingen met deze websites. Denk hierbij aan websites als beslist.nl, vergelijk.nl, googleshopping maar ook tradetracker, tradedoubler, daisycon of zanox.

Ons laatste werk