Website laten maken in Rotterdam? Unique Webdesign Rotterdam e.o - creatief, makkelijk te onderhouden, betaalbaar, persoonlijk en goed vindbaar in Google. Door heel Nederland vanuit Alblasserdam , dichtbij Rotterdam om uw webshop of website te laten maken in Rotterdam, dichtbij Zwijndrecht om uw webshop of website te laten maken in Zwijndrecht, dichtbij Dordrecht om uw webshop of website te laten maken in Dordrecht, dichtbij Sliedrecht om uw webshop of website te laten maken in Sliedrecht, dichtbij Papendrecht om uw webshop of website te laten maken in Papendrecht.
Website laten maken rotterdam

De Huizenbemiddelaar

Makelaarswebsite &- software

Makelaarswebsite &- software

De Huizenbemiddelaar is een makelaarsorganisatie opgericht in 2008 met 50+ vestigingen door heel Nederland. Voor De Huizenbemiddelaar hebben wij een website mogen realiseren waarop makelaars zelf via een eenvoudig beheerssysteem zelf woningen kunnen toevoegen en bewerken. Geinteresseerden kunnen een geautomatiseerde PDF brochure downloaden. Huiseigenaren kunnen inloggen en statistieken bekijken. 

 

Bij de Huizenbemiddelaar verzorgen de makelaars alles wat u van een makelaar mag verwachten, alleen de bezichtigingen verzorgt de eigenaar zelf. Bij De Huizenbemiddelaar staat klanttevredenheid heel hoog, en dit wordt dan ook gewaardeerd met een zeer hoge klantwaardering van maar liefst 9,1!

 

"Hugo de Huizenbemiddelaar" is een 3d-gemaakte mascotte van De Huizenbemiddelaar welke gebruikt wordt in alle mediauitingen.

bekijk website