Website laten maken in Rotterdam? Unique Webdesign Rotterdam e.o - creatief, makkelijk te onderhouden, betaalbaar, persoonlijk en goed vindbaar in Google. Door heel Nederland vanuit Alblasserdam , dichtbij Rotterdam om uw webshop of website te laten maken in Rotterdam, dichtbij Zwijndrecht om uw webshop of website te laten maken in Zwijndrecht, dichtbij Dordrecht om uw webshop of website te laten maken in Dordrecht, dichtbij Sliedrecht om uw webshop of website te laten maken in Sliedrecht, dichtbij Papendrecht om uw webshop of website te laten maken in Papendrecht.
Website laten maken rotterdam

Wildhandel Treuren

Bedrijfspresentatie

Bedrijfspresentatie

Wildhandel & Traiteur Treuren te Rotterdam levert het beste gevogelte, wild, lamsvlees, paté's en wijnen. Daarnaast beschikt Treuren over een uitgebreide traiteurs afdeling. Wildhandel & Traiteur Treuren verkoopt haar producten aan particulieren via de winkel aan de Jonker Fransstraat 61 te Rotterdam en op bestelling aan de beste restaurants en chefkoks van Rotterdam en omstreken. Sinds kort is Wildhandel Treuren ook te vinden in de Markthal in Rotterdam.

 
Wildhandel & Traiteur is een familiebedrijf sinds 1900 en heeft sindsdien grote naamsbekendheid opgebouwd door de uitstekende
zorg en aandacht voor de hoge kwaliteit van de producten. Bij Wildhandel & Traiteur Treuren koopt u niet zo maar een kippetje of stuk wild, de medwerkers weten u alles te vertellen over de herkomst zorg en voeding die uw stukje vlees heeft gehad. En dat vertaalt zich terug in smaak én smaakbeleving door de klant.

 

Voor Treuren hebben we de uitdaging mogen ontvangen om deze bijzondere passie voor hoogwaardige producten te vertalen in een stuk smaakbeleving op de website. Door een beeldvullende website te maken met veel fotomaterial en aandacht voor achtergrondinformtie over alle produchten hebben wij dit mogen realiseren. Klanten worden op de hoogte gehouden van het laatste nieuws via nieuwsbrieven, facebook en via de website. Tevens kunnen bezoekers geselecteerde recepten raadplegen.

Responsive

De website is responsive opgebouwd, wat wil zeggen dat de website zich aanpast aan de grootte van het beelscherm waardoor deze optimaal getoond wordt op PC, tablet en mobiel.

bekijk website

Screenshots