Website laten maken in Rotterdam? Unique Webdesign Rotterdam e.o - creatief, makkelijk te onderhouden, betaalbaar, persoonlijk en goed vindbaar in Google. Door heel Nederland vanuit Alblasserdam , dichtbij Rotterdam om uw webshop of website te laten maken in Rotterdam, dichtbij Zwijndrecht om uw webshop of website te laten maken in Zwijndrecht, dichtbij Dordrecht om uw webshop of website te laten maken in Dordrecht, dichtbij Sliedrecht om uw webshop of website te laten maken in Sliedrecht, dichtbij Papendrecht om uw webshop of website te laten maken in Papendrecht.
Website laten maken rotterdam

WoonCadans

Bedrijfspresentatie

Bedrijfspresentatie

WoonCadans is een kleinschalige zorginstelling is Alblasserdam. WoonCadans biedt dagactiviteiten, dagopvang, begeleiding en advies aan zorginstellingen. Bij WoonCadans staat de zorgvraag van de client centraal. WoonCadans levert zorg op maat, waarbij veel aandacht uitgaat naar levensbestendig wonen en dagactiviteiten met toegevoegde waarde voor de client en omgeving.

 

Voor WoonCadans hebben wij een website mogen ontwikkelen waarbij de diensten overzichtelijk gepresenteerd worden en bezoekers naast de informatie ook foto's, het laatste nieuws, belangrijke links & downloads kunnen raadplegen. Voor de medewerkers is er een intranet toegevoegd. De beheerders kunnen nieuwsbrieven versturen via het nieuwsbrieven systeem.

bekijk website