Website laten maken in Rotterdam? Unique Webdesign Rotterdam e.o - creatief, makkelijk te onderhouden, betaalbaar, persoonlijk en goed vindbaar in Google. Door heel Nederland vanuit Alblasserdam , dichtbij Rotterdam om uw webshop of website te laten maken in Rotterdam, dichtbij Zwijndrecht om uw webshop of website te laten maken in Zwijndrecht, dichtbij Dordrecht om uw webshop of website te laten maken in Dordrecht, dichtbij Sliedrecht om uw webshop of website te laten maken in Sliedrecht, dichtbij Papendrecht om uw webshop of website te laten maken in Papendrecht.
Website laten maken rotterdam

Interieurdeal.com

Offerte aanvraag systeem

Offerte aanvraag systeem

Interieurdeal.com is een online platform voor het aanvragen van offertes voor raamdecoratie, vloeren, trapstoffering, buitenzonwering, horren & rolluiken en meubelstoffering. Gebruikers worden stap voor stap online begeleidt bij het samenstellen van een productspecifieke offerte aanvraag. De offerte aanvraag wordt verstuurd naar alle aangesloten interieurspecialisten in de buurt van de aanvrager. Interieurspecialisten kunnen via een afgeschermd systeem hun offerte plaatsen en berichten versturen naar de aanvrager.
De aanvrager kan een interieurspecialist aanwijzen als winnaar en een beoordeling schrijven over de uitvoering van de opdracht.
Door Interieurdeal.com kunnen gebruikers gemakkelijker offerteaanvragen plaatsen bij interieurspecialisten in de buurt en offertes vergelijken op prijs, kwaliteit en klantbeoordeling. Het platform is zeer positief ontvangen door vakspecialisten en heeft al veel media aandacht gekregen, o.a. met verschillende publicaties in vakbladen.

bekijk website