Website laten maken in Rotterdam? Unique Webdesign Rotterdam e.o - creatief, makkelijk te onderhouden, betaalbaar, persoonlijk en goed vindbaar in Google. Door heel Nederland vanuit Alblasserdam , dichtbij Rotterdam om uw webshop of website te laten maken in Rotterdam, dichtbij Zwijndrecht om uw webshop of website te laten maken in Zwijndrecht, dichtbij Dordrecht om uw webshop of website te laten maken in Dordrecht, dichtbij Sliedrecht om uw webshop of website te laten maken in Sliedrecht, dichtbij Papendrecht om uw webshop of website te laten maken in Papendrecht.
Website laten maken rotterdam

FysioRunning.nl

Online Hardloopcoaching

Online Hardloopcoaching

Via FysioRunning worden hardlopers met een hardloopblessure door middel van op maat gemaakte hardloopschema's begeleidt om te herstellen van een hardloopblessure. De website is opgezet door een samenwerking van Aalbert Mintjes, fysiotherapeut en Jorrit Noppens, bewegingswetenschapper. Hardlopers met een hardloopblessure vullen bij hun aanmelding een uitgebreide online screening in, waarbij naast de blessure, ook veel aandacht is voor de hardloopwijze (wat vaak een belangrijke oorzaak is voor het ontstaan van hardloopblessures), schoeisel en de beoogde doelstellingen van de gebruiker. Na de online screening krijgt de gebruiker een op maat gemaakt revalidatie hardloopschema voor 2 à 3 weken.


Tussentijds wordt de revalidatie nauwlettend gevolgd door het invullen van een uitgebreide online screening waarbij scores op pijn, stijfheid en bewegingsbeperking belangrijke informatie verschaffen voor het verkrijgen van een op maat gemaakte vervolg hardloopschema. FysioRunning.nl begeleidt hardlopers via online screenings om weer blessurevrij te lopen. Gebruiker hebben via hun account ook goed inzicht in de verbetering van hun hardloopprestaties. Diverse zorgverzekeraars, zoals Achmea hebben dit concept al omarmd en opgenomen in speciale hardlooppolissen.

bekijk website